اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

پوتین:تحریم روسیه ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی وارد می کند

پوتین:تحریم روسیه ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی وارد می کند رئیس جمهور روسیه با محکوم کردن تحریم‌های جدید غرب علیه کشورش به‌خاطر «عملیات ویژه» در اوکراین، این تحریم‌ها را «ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه درخصوص اقدامات غربی‌ها در قبال بحران اوکراین هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوتین هشدار داد، اقدامات کشورهای غربی از جمله ارسال سلاح و سربازان مزدور به اوکراین، این کشور را به خون می‌کشد.

رئیس جمهور روسیه با محکوم کردن تحریم‌های جدید غرب علیه کشورش به‌خاطر «عملیات ویژه» در اوکراین، این تحریم‌ها را «ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی» توصیف کرد.

پوتین با اشاره به امتناع از ارائه خدمات پزشکی به افراد دارای تابعیت روسی در کشورهای غربی، این اقدامات را به آنچه در دهه‌های منتهی به جنگ جهانی دوم علیه یهودی‌ها رخ می‌داد تشبیه کرد.

او در ادامه گفت: «شبکه‌ای از چندین آزمایشگاه در اوکراین فعالیت می‌کردند که تحت مدیریت و حمایت مالی پنتاگون قرار داشتند. برنامه‌های زیستی نظامی در این مکان‌ها پیش برده می‌شدند که آزمایشاتی بر روی نمونه‌های ویروس کرونا، سیاه زخم، وبا و سایر بیماری‌های مرگبار را شامل می‌شدند».

رئیس جمهور روسیه افزود: «اکنون آن‌ها در تلاش هستند آثار این برنامه‌های مخفیانه را از بین ببرند ولی ما دلایل کافی داریم که باور داشته باشیم که در مجاورت روسیه و در خاک اوکراین، عناصر مربوط به سلاح‌های زیستی به‌طور موثری ایجاد شده بودند».

کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا طی سال‌های گذشته از دولت اوکراین حمایت‌های مالی و نظامی گسترده‌ای داشته و پس از شروع درگیری‌ها در این کشور نیز به حمایت‌های خود در کنار اعزام مزدور ادامه داده‌اند.

وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو روز چهارشنبه در نشستی با همتای اوکراینی خود شرکت خواهند کرد که احتمالاً فراهم شدن تسلیحات بیشتر و جنگنده برای کشورش را خواستار خواهد شد.

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در این‌باره گفته است: «باید مواضع نظامی خود را مطابق با این واقعیت جدید بازآرایی کنیم. وزرا درباره اقداماتی قاطع به‌منظور تقویت امنیت خود در بازه زمانی طولانی‌تری در تمام حوزه‌ها بحث‌های مهمی را انجام خواهند داد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار